OM LUND

LUND Engineers & Contractors A/S startede som enkelmandsvirksomhed i december 1998, med den nuværende indehaver og direktør Mikael Lund.
Gennem de seneste år har virksomheden haft vokseværk og beskæftiger i dag mere end 30 dygtige medarbejdere. Den store vækst har givet LUND Engineers & Contractors A/S prisen som Gazelle virksomhed flere gange, hvilket vi er meget stolte af.

LUND Engineers & Contractors A/S er et firma, der er bygget op om vores  specialiserede og motiverede medarbejdere, der håndterer alt fra større projekter til mindre konsulentydelser. Vi betragter hele landet som vores arbejdsplads med kontorer bl.a. i Horsens og Kalundborg.

Vores medarbejdere har vidt forskellige baggrunde, erfaringer og kompetencer, hvilket gør os i stand til at fungere som totalrådgiver eller som underrådgiver. Vi har endvidere udbygget et stærkt netværk af specialister med faglige spidskompetencer, som inddrages efter behov.

For at vedblive en eftertragtet sparringspartner har LUND Engineers & Contractors A/S fokus på vidensdeling og udveksling af erfaringer. Vi er at finde i marken hos kunderne og tager dialogen med myndighederne. Vi er uafhængige og varetager derfor vores kunders interesse.

Vi tager også aktiv del i udviklingen inden for vore felt og er med til at præge området. Dette gøres bedst ved at deltage i fora, hvilke giver en god indsigt i kommende tiltag, som kan være gavnlig viden for kunder.

LUND Engineers & Contractors A/S er aktiv medlem af DS/S-565 – Industriel automatisering og Functional Safety Forum.
Endvidere blev vi ISO 9001 certificeret i april 2021.

ISO 9001 er et kvalitetsledelsessystem, som er anerkendt verden over, og som for mange vil være synonym med kvalitet, effektiv styring og dokumentation og dertil et struktureret og anerkendt værktøj i dialogen med Kunden. Erfaringerne viser, at ISO 9001 sikrer forbedret kvalitet i produkter og ydelser, og at certificerede virksomheder opnår bedre styring af de interne arbejdsprocesser. Standarden sikrer samtidigt, at vi hele tiden har fokus på at skabe forbedringer, blandt andet gennem åbenhed og systematik, både internt og i samarbejdet med de eksterne partnere.

SENESTE NYT

LUND GAZELLER

Vi er stolte af at kunne kalde os for Gazelle virksomhed.

LUND Engineers & Contractors A/S er kåret af dagbladet Børsen,
som Gazelle virksomhed i årene 2014, 2015, 2016 og 2017.

MISSION

Mission om at være maskin- og proces-
industriens oplagte valg, når der skal engageres rådgiver, entreprenør eller totalleverandør inden for el- og instrumentering.

At være ajour inden for den seneste teknologi så vi kan skabe konkurrencemæssige fordele for vore kunder.

VISION

Vision om at være den bedste rådgiver og entreprenør inden for maskin- og proces industrien dækkende fra den farmaceutiske- til olie- og gas industrien.

Vores vision er endvidere at skabe sikre arbejdspladser.

VÆRDIER

Værdier for virksomheden styrkes ved daglig brug af vore fagligt kompetente medarbejdere og samarbejdspartnere.
Vi følger udviklingen fra producenterne via kurser og ERFA grupper, samt holder os ajourført med de seneste standarder.

Læs også vores HSSE Politik.

SAMARBEJDE
KONSULENTER
NETVÆRK

Vi arbejder hele tiden på at værne om og
udbygge vores stærke netværk af specialister
og medarbejdere.

Sammen er vi det stærkeste team!

DET STÆRKESTE TEAM

LUND Engineers & Contractors er blevet en del af DotBlue A/S, som arbejder med det formål at skabe sikre arbejdspladser for alle i maskin- og procesindustrien, når der er brug for teknisk sikkerhed.

Find mere information herunder, om de selskaber som er den del af DotBlue A/S.

LUND E&C

LUND Engineers & Contractors A/S
– også kaldet ‘LUND E&C’, er et dansk ingeniørfirma, der håndterer alt fra større projekter til mindre konsulentydelser. Som total entreprenør og projekt rådgiver lægger LUND E&C vægt på individuelle løsninger, som optimerer og integrerer produktions-, sikkerheds-, miljø- og energihensyn.

LUND E&C har specialister i alt fra el- og instrumentering til stål- og rør engineering, ATEX specialister samt supervisors og HSSE folk.

LUND E&C har en solid erfaring inden for procesindustrien, herunder den kemiske, olie- og gas, fødevare, metal, bioteknologiske samt den farmaceutiske industri.

GFS

Global Functional Safety ApS
– også kaldet ‘GFS’, er et dansk ingeniørfirma, hvis hovedopgave er at støtte kunderne med alle aspekter af Functional Safety relateret til processer, udstyr og systemer.

GFS’ har de optimale kompetencer og erfaring til at understøtte deres kunder i alle faser af sikkerhedslivscyklussen, der dækker design, vedligeholdelse og drift, idriftsættelse og opfølgning.

Endvidere afholder GFS løbende lærerige kurser og netværks dage med fokus på Functional Safety.

GFS’ kunder er primært involveret i olie & gas, petrokemiske, farmaceutiske og energi/biomasse industrien.

FSCPH

Functional Safety Copenhagen ApS
– også kaldet ‘FSCPH’, er et dansk event firma, hvis hovedopgave er at afholde events inden for Functional Safety.

FSCPH ønsker at formidle den nyeste ekspertviden fra ind- og udland. Dele egnede værktøjer samt løsninger til så mange virksomheder som muligt.

Formålet er også at skabe et netværk, hvor man kan få afklaret spørgsmål vedrørende praktiske løsninger og produktvalg i lys af lovkrav – alt i alt med fokus på vigtigheden af ‘Functional Safety’.

FSCPH henvender sig til alle inden for maskine- og process industrien.

SPONSOR
VI STØTTER
GODE FORMÅL

Vi støtter hvert år foreninger og andre gode formål.

I de seneste år har vi stolt støttet:

• Kræftens Bekæmpelse
• Team Rynkeby
• Hjertestartere i Danmark
• Lokale Idrætsforeninger

SPONSORAT

LUND Engineers & Contractors A/S støtter hvert år foreninger og andre gode formål.
Alle kan søge om sponsorater, lige fra sportsklubber til andre positive tiltag.

Ønsker du at ansøge eller har du spørgsmål herom, venligst benyt vores kontaktformular her på siden.

Vi tager stilling til alle sponsorater 1-2 gange årligt. 

SKRIV TIL OS

For generelle henvendelser, benyt venligst vores kontakt-formular herunder. Vi besvare alle henvendelser hurtigst muligt.

  LUND KONTAKT

  En del af DotBlue A/S
  Telefon: +45 76 26 70 30
  E-mail: mail@as-lund.dk

  LUND AFDELINGER

  DK-8700 Horsens
  DK-4400 Kalundborg

  CVR nr. DK-2538 5179
  ISO 9001 certificeret virksomhed